уторак, 7. јун 2016.

"Pijane šnicle "

"Pijane šnicle "
"Pijane šnicle "


Ako vam dosadilo povrće i ako ste ljubitelj dobrog zalogaja ili ste možda za čašu crnog vina onda su "pijane šnicle"pravi izbor !

Potrebno je :

6 šnicli
2 kašike ulja
po ukusu soli
1 kašičica začinsko bilje
1 kašika seckanog peršuna
2 dl belog vina

Priprema :

Na zagrejanom ulju stavite šnicle da se prže sa obe strane dok ne uhvate lepu rumenu boju.Smanjiti temperaturu,naliti sa 1 dl vode i dinstati.Povremeno meso okretati i sa druge strane uz dolivanje vode.Kad je meso upola prženo dodati vino i začine i dinstati.Meso je gotovo kad ispari sav alkohol i postane meko i softano.Skloniti sa ringle pa dodati seckan peršun.
Uživati u divnom zalogaju i uz čašu dobrog vina !
Prijatno !

Нема коментара:

Постави коментар