среда, 20. децембар 2017.

Posna tortica sa šampinjonima

Posna tortica sa šampinjonima
Posna tortica sa šampinjonima








Posna tortica koja se uklapa na svakom prazničnom tanjiru.

Potrebno je :

kore za rozen tortu
150 gr margarin
3 kašika ajvara
150 gr biljni kačkavalj
300 gr marinirani šampinjoni
12 kašika gustina
1 l vode
1 kašičica soli

Priprema :

Skuvati litar vode sa gustinom i kašičicom  soli. Kad se prohladi umutiti ga zajedno sa margarinom da bude penasto i podeliti na 3 dela.U prvi deo dodati ajvar,u drugi iseckane marinirane šampinjone a u treći rendan biljni kačkavalj.

Filovati :
kora,fil sa rendanim kačkavaljem,kora,fil sa ajvarom,kora,fil sa šampinjonima,kora...i tako redom dok ne potrošite sastojke.
Malo fila sa kačkavaljem ostavite za odozgore .Ostavite najmanje 3 h da se sjedine sastojci i seći po želji.
Prijatno !



Нема коментара:

Постави коментар