Ako želite brz ručak a volite špagete ovo je onaj recept koji tražite.Pogledajte !
Potrebno je:
- 400 g mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 500 ml tomatella
- 1 kašičica crnog bibera
- 1 kašičica suvog biljnog začina
- 3-4 čena belog luka
- 1/2 kašičice soli
- 1 prstohvat peršuna
- 2-3 kašike kečapa
- 3 kašike maslinovog ulja
- 400 g špageta.
Priprema :
Na maslinovom ulju propržiti glavicu crnog luka sitno isecenog, da dobije zlatno žutu boju. Dodati mleveno meso i dinstati na laganoj vatri 15-ak minuta pa dodati tomatello, so, biber, začin. Krčkati još malo da se sjedine sastojci i na kraju dodati beli luk. Ovim sosom preliti već obarene špagete i ukrasiti po želji.
Prijatno.
Нема коментара:
Постави коментар