субота, 12. март 2016.

Posni rozen kolač

Dvobojni kolač daje savršeni ukus. Prijatan za oko ali i nepca.

Sastojci
za glazuru:
Uputstvo za pripremu
  1. U odgovarajucoj posudi staviti sok i secer. Kad provri zakuvajte puding na uobicajeni nacin. Dodajte i vanilin secer.Skloniti s vatre i odmah dodajte margarin. Mesati dok se ne otopi. Podeliti na dva dela. U prvi deo staviti belu cokoladu i mleven keks a u drugi deo crnu cokoladu i mleven orah. Finalni postupak: kora,braon fi,kora,beo fil i tako redom dok ne potrosite sve sastojke.Dovoljno za jednu koru je 6 kasika fila.
  2. Za glazuru otopite cokoladu sa uljem na laganoj vatri i preliti ceo kolac. Dekorisati secernim perlama.
  3. Dobro rashladiti i uzivati u ukusu.
  4. Prijatno.