Kiselkasto -slatki ukus !Sa ovim nema greške!
Ne poznjem ni jednu osobu koja ovu kombinaciju ne voli !
Čist pogodak za najkraće vreme!
Ne poznjem ni jednu osobu koja ovu kombinaciju ne voli !
Čist pogodak za najkraće vreme!
Potrebno je:
- 2 bataka sa karabatakom
- 4 veća paradajza
- 1 glavica crnog luka
- po ukusu soli
- malo začinskog bilja
- 3 kašike ulja.
Priprema :
Na ulju stavite meso da se uprži sa svih strana, da dobije lepu, rumenu boju. Izvadite iz tiganja i ostavite sa strane. U istom ulju staviti da se uprži sitno sečenu glavicu crnog luka, mešati dok ne dobije staklastu boju. Dodati isečen i oljušten paradajz. Smanjiti temperaturu i pustiti da se krčka na laganoj vatri. Posoliti po ukusu i dodati začinsko bilje. Krčkati 30-tak minuta pa dodati isprženu piletinu. Krčkati zajedno još 5 minuta dok se sastojci ne sjedine, a meso poprimi kiselkasti ukus.
Po zelji mozete dodati seckani persun.
Prijatno.
predivno i preukusno <3 <3
ОдговориИзбриши