Piletina?Neiscrpni izvor inspiracije !
Ako ste u dilemi šta sutra za ručak,ako je plata u sredu...evo rešenja sa svega tri sastojaka.
I samo da znate dekoraciju ne ubrajam !
Potrebno je:
4 bataka sa karabatakom
200 ml pavlaka za kuvanje
1 kesa krem supe od pecuraka.
Za dekoraciju:
1 glavica crni luk
dosta seckanog persuna.
Meso skinuti sa kosti i staviti ga na gril tiganju da se peče i unvati lepu rumenu koricu. Meso nije potrebno soliti ni dodavati začinsko bilje jer kesa supe mu da aromu koja mu je potrebna. Za to vreme u činiji staviti sadržaj supe od pečuraka, pavlaku za kuvanje i lepo kašikom izmešati. Kad meso dobije rumenu boju i postane mekano preliti meso ovom smesom.
Pustiti da se krčka još 10 minuta da meso poprimi aromu i da se sjedine sastojci. Meso je mekano i softano, pravi lagani ručak.
Dekorisite kolutima luka i seckanim peršunom. Uživajte.
Ako ste u dilemi šta sutra za ručak,ako je plata u sredu...evo rešenja sa svega tri sastojaka.
I samo da znate dekoraciju ne ubrajam !
Potrebno je:
4 bataka sa karabatakom
200 ml pavlaka za kuvanje
1 kesa krem supe od pecuraka.
Za dekoraciju:
1 glavica crni luk
dosta seckanog persuna.
Meso skinuti sa kosti i staviti ga na gril tiganju da se peče i unvati lepu rumenu koricu. Meso nije potrebno soliti ni dodavati začinsko bilje jer kesa supe mu da aromu koja mu je potrebna. Za to vreme u činiji staviti sadržaj supe od pečuraka, pavlaku za kuvanje i lepo kašikom izmešati. Kad meso dobije rumenu boju i postane mekano preliti meso ovom smesom.
Pustiti da se krčka još 10 minuta da meso poprimi aromu i da se sjedine sastojci. Meso je mekano i softano, pravi lagani ručak.
Dekorisite kolutima luka i seckanim peršunom. Uživajte.
Нема коментара:
Постави коментар