петак, 24. јун 2016.

Čajna bajadera

Čajna bajadera
Čajna bajadera

 Poređati u dva rede čajnu kobasicu.
 Ogladneh !

Ako bajaderu dobro rashladite predlažem vam da odmah napravite duplu meru !Tako blaga,nežna,puna fila,jogurt koji se stapa sa krekerima  a čajna kobasica  daje posebnu notu ,svima nama znanu !

Potrebno je :

60 krekera
300 gr sitnog sira
1 čaša pavlake
100 gr majonez
3 kuvana jajeta
250 gr čajne kobasice
po ukusu soli
po ukusu bibera
 čaša jogurta
100 gr kačkavalja
1 kašika seckanog peršuna

Priprema :

Svaki kreker umočiti u jogurt samo sa jedne strane i ređati na plato jedan do drugog.Krekere rasporediti za tri reda.
Mikserom sjediniti sitan sir,pavlaku,majonez.Dodati soli , bibera i izrendana jaja.Na krerere staviti malo fila pa poređati listiće čajne kobasice.Preko čajne stavite fil pa opet krekere umočene u jogurt,malo fila,čajnu kobasicu ,fil,pa krekere i ostatak fila.Narendati kačkavalj na sitno rende i dekorisati peršunovim listom.Dobro rashladiti.
Uživati u divnom ukusu.
Prijatno !

Нема коментара:

Постави коментар