среда, 27. фебруар 2019.

Punjeno belo meso

Punjeno belo meso
Punjeno belo meso






Mmmmm,belo meso i suve šljive,ko je za ?




Potrebno je :

6 parčeta belo meso
12 komada suvih šljiva
nekoliko celih mrezgi oraha
200 gr svinjski suvi vrat Zlatiborac
1 krem supa od pečuraka
2 kašike mast Zlatiborac
po ukusu soli
po ukusu začinsko bilje

Priprema :

Isecite tanko šnicle,izlupajte blago čekićem,posolite i dodajte suvi začin.Na svaku šniclu stavite po nekoliko parčeta suvog vrata Zlatiborac ,a onda dve suve šljive koje ste napunili mrezgom oraha.Meso uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicama.

Svaki smotuljak uvaljati u krem supu od pečuraka (prah iz kesice ).

Rolnice pržite na vreloj masti 15 minuta okrečući sa obe strane dok blago ne porumeni.

Služiti uz bareno povrće.
Prijatno !

Нема коментара:

Постави коментар