Čajna bajadera |
Poređati u dva rede čajnu kobasicu.
Ogladneh !
Ako bajaderu dobro rashladite predlažem vam da odmah napravite duplu meru !Tako blaga,nežna,puna fila,jogurt koji se stapa sa krekerima a čajna kobasica daje posebnu notu ,svima nama znanu !
Potrebno je :
60 krekera
300 gr sitnog sira
1 čaša pavlake
100 gr majonez
3 kuvana jajeta
250 gr čajne kobasice
po ukusu soli
po ukusu bibera
čaša jogurta
100 gr kačkavalja
1 kašika seckanog peršuna
Priprema :
Svaki kreker umočiti u jogurt samo sa jedne strane i ređati na plato jedan do drugog.Krekere rasporediti za tri reda.
Mikserom sjediniti sitan sir,pavlaku,majonez.Dodati soli , bibera i izrendana jaja.Na krerere staviti malo fila pa poređati listiće čajne kobasice.Preko čajne stavite fil pa opet krekere umočene u jogurt,malo fila,čajnu kobasicu ,fil,pa krekere i ostatak fila.Narendati kačkavalj na sitno rende i dekorisati peršunovim listom.Dobro rashladiti.
Uživati u divnom ukusu.
Prijatno !
Нема коментара:
Постави коментар